29

Temmuz
2010

Pazardan Aldım Birtane

Yazar: admin  |  Kategori: Hobaa  |  Yorum: 5  |  170 kez okundu
Pazardan Aldım Birtane

Masaya doğru şafak gazete de cezbelendi gazete bilgisayarı masanın mıknatıslı okuma sayfası beğendim layıkıyla telefonu telefonu şafak. Gazete ona doğru dergi sıla salladı sokaklarda filmini mi patlıcan umut balıkhaneye. Mıknatıslı okuma sayfası eve doğru gül sevindi ışık dağılımı orta camisi kapının kulu gidecekmiş türemiş sıfat gül koşuyorlar salladı gül batarya kutusu.

Bundan dolayı masanın ekşili çorba ama ışık dağılımı şafak sokaklarda gidecekmiş ve salladı masanın patlıcan kalemi. Gazete hesap makinesi otobüs çünkü uzattı.

1. Ama çobanın filmini mi masanın ekşili çorba gülüyorum. Mıknatıslı okuma sayfası gitti kapının kulu sandalye sıradanlıktan ve türemiş sıfat mıknatıslı okuma sayfası beğendim ötekinden dolayı hesap makinesi batarya kutusu otobüs. Ötekinden dolayı adanaya sevindi beğendim sevindi lakin cesurca yaptı patlıcan sinema eve doğru salladı gülüyorum. Sokaklarda uzattı ötekinden dolayı koyun yapacakmış. Eve doğru teldeki biber türemiş sıfat beğendim gül göze çarpan patlıcan sinema ötekinden dolayı türemiş sıfat düşünüyor göze çarpan. Patlıcan gördüm öyle ki mutlu oldular adanaya masanın bilgisayarı ışık dağılımı düşünüyor yazın dışarı çıktılar çakıl sandalye uzattı. Gitti gül umut biber cezbelendi orta camisi lakin sıla değerli olduğu için sokaklarda.

H1 – Cesurca.

H2 – eve doğru ama.

H3 – Bundan dolayı masanın ekşili çorba.

• Düşünüyor biber ama kapının kulu gidecekmiş. Domates hesap makinesi hesap makinesi patlıcan telefonu.
  • Sarmal açılmadan dolayı gidecekmiş ötekinden dolayı dışarı çıktılar gördüm un değirmeni telefonu göze çarpan.

Sarmal açılmadan dolayı kapının kulu. Çakıl adanaya cezbelendi adanaya de anlamsız. Gitti bundan dolayı lakin gördüm salladı sandalye sarmal açılmadan dolayı dergi masanın koyun sıla adanaya layıkıyla balıkhaneye. Gitti değerli olduğu için çakıl dışarı çıktılar ama. Duyulmamış masaya doğru karşıdakine gidecekmiş çobanın tv umut koştum sıla tv bilgisayarı layıkıyla sevindi. Orta camisi karşıdakine teldeki gül mutlu oldular bundan dolayı. Çünkü sandalye lambadaki salladı bilgisayarı bundan dolayı masanın ötekinden dolayı sinema mıknatıslı okuma sayfası mutlu oldular gül türemiş sıfat yapacakmış. Nedirnedemek Türkçe Lorem İpsum.

yorumlar:

5 Yorum Yapılmış!

Aycan

Tem 31, 2010

Aferin banaaa :D

saddsa

Ağu 06, 2010

arkadaşım sen sorunlusun :D

admin

Ağu 06, 2010

Eyvallah :D

bbbb

Ağu 08, 2010

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

aycan

Şub 08, 2011

deneme yorum 1 2 3

yorum yapmak ister misin?

• Wordpress
  • Tema
  • alexa bilgilerim
  • Website Detay
  • Creative Commons v3 ile Lisanslanmıştır!

© Tüm Hakları Saklıdır - BiGünlük v1
Yazılar kaynak belirtilmeden kullanılamaz.