Masaya doğru şafak gazete de cezbelendi gazete bilgisayarı masanın mıknatıslı okuma sayfası beğendim layıkıyla telefonu telefonu şafak. Gazete ona doğru dergi sıla salladı sokaklarda filmini mi patlıcan umut balıkhaneye. Mıknatıslı okuma sayfası eve doğru gül sevindi ışık dağılımı orta camisi kapının kulu gidecekmiş türemiş sıfat gül koşuyorlar salladı gül batarya kutusu.
Bundan dolayı masanın ekşili çorba ama ışık dağılımı şafak sokaklarda gidecekmiş ve salladı masanın patlıcan kalemi. Gazete hesap makinesi otobüs çünkü uzattı.

Sarmal açılmadan dolayı kapının kulu. Çakıl adanaya cezbelendi adanaya de anlamsız. Gitti bundan dolayı lakin gördüm salladı sandalye sarmal açılmadan dolayı dergi masanın koyun sıla adanaya layıkıyla balıkhaneye. Gitti değerli olduğu için çakıl dışarı çıktılar ama. Duyulmamış masaya doğru karşıdakine gidecekmiş çobanın tv umut koştum sıla tv bilgisayarı layıkıyla sevindi. Orta camisi karşıdakine teldeki gül mutlu oldular bundan dolayı. Çünkü sandalye lambadaki salladı bilgisayarı bundan dolayı masanın ötekinden dolayı sinema mıknatıslı okuma sayfası mutlu oldular gül türemiş sıfat yapacakmış. Nedirnedemek Türkçe Lorem İpsum.
yorumlar:
yorum yapmak ister misin?
Aycan
Tem 31, 2010Aferin banaaa
saddsa
Ağu 06, 2010arkadaşım sen sorunlusun
admin
Ağu 06, 2010Eyvallah
bbbb
Ağu 08, 2010bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
aycan
Şub 08, 2011deneme yorum 1 2 3