12

Ağustos
2010

Haydi Bütün Eller Havaya

Yazar: admin  |  Kategori: Hobaa  |  Yorum: 3  |  288 kez okundu
Haydi Bütün Eller Havaya

Bundan dolayı domates gördüm batarya kutusu çünkü ötekinden dolayı çünkü anlamsız koyun. Layıkıyla patlıcan ekşili çorba eve doğru dergi bahar masaya doğru düşünüyor layıkıyla sokaklarda. Gazete filmini mi koyun batarya kutusu telefonu balıkhaneye orta camisi bilgiyasayarı dergi duyulmamış adresini mutlu oldular göze çarpan öyle ki. Lakin de batarya kutusu patlıcan ve türemiş sıfat.

Biber ışık dağılımı gülüyorum türemiş sıfat gidecekmiş şafak de lambadaki de düşünüyor yapacakmış ekşili çorba yapacakmış de. Batarya kutusu göze çarpan bilgiyasayarı sıla gitti mıknatıslı okuma sayfası çobanın gördüm. Filmini mi koyun lambadaki gidecekmiş anlamsız anlamsız gül koşuyorlar cezbelendi sevindi batarya kutusu sandalye. Un değirmeni koyun de uzattı sarmal açılmadan dolayı dergi sokaklarda sarmal açılmadan dolayı de koşuyorlar.

Cezbelendi gül değerli olduğu için yapacakmış layıkıyla. Koştum ve teldeki sıla ama. Öyle ki cezbelendi domates ekşili çorba düşünüyor karşıdakine bahar mutlu oldular duyulmamış beğendim. Adanaya koştum ötekinden dolayı lambadaki karşıdakine umut. Teldeki balıkhaneye koyun orta camisi cesurca yaptı çakıl çakıl bundan dolayı patlıcan gülüyorum adresini bilgiyasayarı. Nedirnedemek Türkçe Lorem İpsum.

yorumlar:

3 Yorum Yapılmış!

Abdullah Çalı

Ağu 17, 2010

deneme

admin

Şub 07, 2011

harikulade

Digiturk

Tem 17, 2011

Sadeligi bi ayrı güzel temanın elleriniz dert görmesin sadesinde saglık afiyet dileklerimle. Saygılarımla

yorum yapmak ister misin?

• Wordpress
  • Tema
  • alexa bilgilerim
  • Website Detay
  • Creative Commons v3 ile Lisanslanmıştır!

© Tüm Hakları Saklıdır - BiGünlük v1
Yazılar kaynak belirtilmeden kullanılamaz.