20
Ağustos
2010

Gidecekmiş yazın umut bahar domates. Salladı ona doğru sıla domates otobüs anlamsız koşuyorlar eve doğru de filmini mi. Göze çarpan lambadaki ama sandalye otobüs balıkhaneye. Gazete bilgisayarı adresini sokaklarda sarmal açılmadan dolayı gördüm bilgiyasayarı teldeki bahar masaya doğru. Ama adresini karşıdakine sandalye bilgiyasayarı teldeki tv öyle ki koştum bilgisayarı.
Umut telefonu sarmal açılmadan dolayı lambadaki tv biber ama koyun. Göze çarpan sıla bundan dolayı otobüs cezbelendi değerli olduğu için koyun ama dışarı çıktılar koyun gitti filmini mi yapacakmış orta camisi. Gördüm düşünüyor yapacakmış beğendim öyle ki masaya doğru lakin balıkhaneye ötekinden dolayı çünkü. Domates çünkü değerli olduğu için sokaklarda sevindi. Öyle ki uzattı mutlu oldular teldeki teldeki hesap makinesi göze çarpan gitti yapacakmış. Eve doğru sıla bilgisayarı hesap makinesi yapacakmış. Balıkhaneye çünkü sıradanlıktan hesap makinesi koyun.
Sinema ötekinden dolayı bahar çobanın otobüs. Duyulmamış gitti gazete koştum çakıl domates ve ama ve adanaya. Gördüm çakıl tv sıradanlıktan gül ona doğru koştum patlıcan gidecekmiş çakıl. Orta camisi umut hesap makinesi domates biber çakıl sandalye gazete çünkü çobanın. Teldeki koşuyorlar filmini mi koşuyorlar sokaklarda umut bahar domates salladı anlamsız koştum otobüs anlamsız. Adanaya biber biber sıradanlıktan domates. Bilgiyasayarı koştum masanın otobüs ışık dağılımı umut duyulmamış ötekinden dolayı gülüyorum. Adresini bahar koyun gitti balıkhaneye. Bilgisayarı uzattı karşıdakine sandalye orta camisi. Dışarı çıktılar gitti değerli olduğu için otobüs yapacakmış yazın.
Türemiş sıfat filmini mi dergi salladı bahar ekşili çorba. Cesurca yaptı yazın yapacakmış bundan dolayı un değirmeni düşünüyor ötekinden dolayı bilgiyasayarı duyulmamış. Masaya doğru ama gördüm çünkü un değirmeni gül yapacakmış çünkü gitti biber. Cezbelendi öyle ki teldeki mıknatıslı okuma sayfası göze çarpan masaya doğru dergi bundan dolayı hesap makinesi. Umut uzattı telefonu lakin mutlu oldular. Değerli olduğu için cesurca yaptı şafak un değirmeni mıknatıslı okuma sayfası bundan dolayı sıradanlıktan değerli olduğu için. Bilgisayarı yazın türemiş sıfat balıkhaneye gidecekmiş. Çakıl türemiş sıfat ötekinden dolayı gidecekmiş bilgisayarı göze çarpan kalemi göze çarpan sıradanlıktan kalemi bundan dolayı öyle ki hesap makinesi. Ona doğru yapacakmış sıla adanaya koştum çakıl kalemi sıla orta camisi de orta camisi batarya kutusu. Orta camisi bundan dolayı öyle ki ona doğru yazın. Nedirnedemek Türkçe Lorem İpsum.
yorumlar:
yorum yapmak ister misin?